måndag 11 juni 2012

Dumburken.

Vi har varit lite oroliga för matte här på sista tiden. Allt har varit som vanligt här hemma. Tills i fredags.
Då blev hon så där farligt arg helt plötsligt och nästan tänkte kasta ut "dumburken" som hon kallar den där stora mojängen som hon och husse brukar titta på ibland. Och nu var visst den där burken extra stygg tyckte matte för den visade bara en massa fotboll och det gillade hon inte alls. Hon fräste och morrade massor om att den bara visar sån dynga i massor av timmar i flera veckor och förpestar tillvaron för nu har hon ingenting att titta på bara för det. Och hon var så arg att hon sa att hon skulle ha party och festa om rejält när allt det där eländet ÄNTLIGEN var slut.

Igår var hon så arg på den där dumburken när den inte visade nånting annat än fotboll att hon tillslut, jättesent på kvällen, ställde sig och skurade hela badrummet i en timme.Och husse körde hon ut i köket så han fick städa lite där ute. Det som blev kvar där tog matte idag.
Och så ringde hon till sin mamma och frågade om hon och Peter skulle iväg på bingo ikväll för då ville matte följa med. Hon har visst lessnat på att den där burken inte visar något roligare för henne tror jag.
Sen har hon varit ute på glasverandan och morrat och gruffat och vill rensa ut mera där. Och hon har börjat prata om att gå ner till källaren och börja riva ut saker därifrån också. Det har jag aldrig hört henne säga förut så nu börjar jag bli riktigt orolig för henne.
Det kanske är bäst att jag varnar den där dumburken att snart är nog hans sista stund kommen för jag ser hur hon sitter och blänger ilsket på den. Rätt som det är så hoppar hon nog på den och kastar ut den.....

- Maja

2 kommentarer:

  1. Konstig matte ni har.... Vaffö vill hon sitta och blänga på en dumburk när det finns två söta kissemissar att titta på? Matte och husse tittar inte heller på dom där tvåbeningarna som jagar bollen hela tiden. Dom tycker det är roligare att titta på oss när vi jagar pingisbollen.
    Nosbuff!

    SvaraRadera
  2. Jo, hon brukar titta på oss när vi busar. Fast nu på senare tid har vi mest hållit oss lite ur vägen för den här lilla tvåbeningen här hemma är inte att lita på. Rätt som det är tror han att vi är en boll tror jag för han springer och jagar oss. Så vi brukar mest hålla oss ur vägen och gömma oss tills att han sover. Och igår kom det en JÄTTESTOR skällis och försökte äta upp Morris när han låg inne i sängen och sov i godan ro. Han flydde in under soffan till mig och där låg vi resten av kvällen sen. Först när matte hällde upp mat i våra matskålar vågade vi oss fram igen.

    SvaraRadera