lördag 14 september 2013

Inte nu igen!

Igår badade matte mig och Morris. Nu trodde jag liksom att allt skulle vara klart. Men nehedå....
Nu idag på morgonen så börjar hon med att borsta mig och hittade några tovor som hon försökte få bort. Dessutom var jag fortfarande lite fuktig sen badet igår så då plockade den lilla tvåbeningen fram en mackapär som låter illa och blåser varmt luft. Och så blåste han på mig medan matte rufsade om pälsen lite på mig. *morr och fnys* Sen fortsatte hon att borsta mig och så kom husse och fick klippa bort några tovor och så klippte dom klorna på mig. Sen fick jag en massa godis som muta!
Men sen fick jag iallafall vara ifred. Ett tag....
Kort därefter kom husse fram med kattburen och ställde på golvet i hallen. Vi funderade lite på vad som var på gång. Morris antog att det var han som skulle till stickisarna så han klev in och la sig där och sa hejdå till mig. Men så kom matte och sa att han skulle gå ut därifrån och när han hade gjort det så gick jag och gjorde en nosoligisk undersökning av buren. Det var ett stort misstag! Matte stängde in mig där och så fick jag åka brummis en bit. Jag sa ingenting, jag låg helt tyst. Det var bäst det.

När vi kom fram till dit vi skulle så var det massor av både små och stora skällisar där, kattiljoner tvåbeningar och andra katter som jamade och bara ville åka hem igen.
Matte skrev några kråkfötter på ett papper och sen fick vi sitta och vänta och vänta och vänta.
Det blev jobbigt att höra alla skällisar. Dom låter väldigt illa och dom luktar hemskt!
Efter massor av lång väntan fick vi gå iväg in i ett mörkt rum med två stoora lampor på sidorna. Det var två stycken tvåbeningar där inne också. Och så tog matte ut mig ur buren och båda tvåbeningarna utbrast: Men ååååååh vad hon är fin! Lite mallig blev jag allt då. Sen la matte mig på en rosa lurvig och mjuk sak.
Då såg jag vad det var frågan om.
En av tvåbeningarna satt med en stor blixtmackapär framför mig. Men jag ville minsann inte alls bli blixtrad på så jag hoppade ner och gömde mig bakom ett blått lakan som hängde bakom mig. *haha*
Men matte fick tag på mig och placerade mig på det där rosa lurvet igen. Tillslut fick jag väl gå med på att ligga där då och bli blixtrad på. Matte talade om för tanten varför jag var sur också och hon skrattade.
Det satt en lite halvstor tvåbening där och hon klappade mig lite så nåjam.. det gick väl an. Men jag fräste lite ibland också. Det blixtrade och hade sig och blev kolmörkt där inne flera gånger och sen var det klart och jag fick äntligen åka hem igen.

- Maja2 kommentarer:

  1. Öh...va?! Har du blivit nå'n sorts fotomodell eller??

    SvaraRadera
  2. Ja matte berättade att det var öppet hus hos stickisarna och att tvåbeningarna fick åka dit med sina skällisar, katter eller andra husdjur som äger dom så kunde dom få husdjuren fotograferade gratis. Och så fick dom finaste eller roligaste bli utvalda till en kattalog som man fick köpa sen om man ville. Och så kunde man köpa fotona hos fotografen sen också om man ville. Så jag blev visst fotomodell idag. :)

    SvaraRadera