lördag 7 april 2012

Återbesök.

Här om morgonen lyckades vi skrämma både husse och matte lite grann. Någon av oss, jag säger inte vem, gick upp och kräktes på golvet tidigt på morgonen. När husse och matte vaknade sen och skulle torka upp det såg husse att det såg ut som att det var bloddroppar på golvet i vardagsrummet. Det var små bloddroppar hela vägen från hallen, in i vardagsrummet och in i sovrummet. Och på golvet nedanför mattes säng, i höjd med huvudkudden, fanns en lite större blodpöl.
Matte blev väldigt orolig och sprang och tittade på både Maja och mig men hittade ingenting nånstans som kunde blöda. Matte var riktigt orolig och har följt efter oss och spanat på oss sen dess. Men hon har inte hittat några fler blodprickar nånstans.

Senare under dagen kom det ett brev i brevlådan där det stog det att jag skulle på återbesök hos stickisarna.
Matte blev glad för hon vill visst att jag ska bli ordentligt uppföljd. Hon är rädd om mig min matte. :)
Och inatt gjorde jag nånting som Maja har varnat mig från att göra. Jag smög upp och tog Findus sovplats bredvid mattes huvudkudde...... *morrhårsdarr och pälsresande* Men ingenting hände!
Matte bara vände sig om och tittade förvånat på mig. Och hon lät mig ligga kvar. Men jag tror att Maja blev lite sur på mig för att jag tog Findus sovplats. Jag tror att hon hade siktat på att ta den men inte riktigt vågat.

Idag har jag förresten hjälpt matte i köket när hon skulle plocka in disken i diskmaskinen.

Diskhjälpen Morrison


- Morris

3 kommentarer:

 1. Just som oron över Gustavs blodiga kräkningar lagt sig - läs här http://gustavkatten.blogspot.se/ -, så kommer det här nu då. :(
  Vänta inte för länge! Ring vetten! Dom har jouröppet 9-12.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag är lite bekymrad över vem av dom det är som blodat ner. Men båda verkar pigga och ingen har kräkts nåt mer.
   Jag ska ringa och boka tid för återbesök med Morris så fort som möjligt och jag ska ta upp det här då med vetten. Ifall det är Morris som har blodat. :(

   Radera
 2. Låter inget bra med blod i spyan. Hellre en koll för mycket. Vackra missar du har.

  Bascos matte

  SvaraRadera