torsdag 12 april 2012

Återbesöket

Igår var det dax för ett besök hos stickisarna igen.
Dagen började med att husse plockade bort våran mat och vi fick gå och vara hungriga heeeeela dagen. *knorr i magen* Sen packade matte in mig i buren och så fick jag åka brummis.
Hos stickisarna fick jag komma in på en gång och jag fick samma sticks som första gången jag åkte in dit.
Hon var jättesnäll så det kändes lite lugnt och tryggt iallafall, även om jag rymde ifrån bordet och sprang runt lite på golvet när buren öppnades. Men stickisen lyckades få tag på mig tillslut ändå.

Hon klämde och kände på mig och tyckte att min päls både såg och kändes bättre ut nu än förut. Och ögonen såg också mycket bättre ut tyckte hon. Jag har ju inget geggs kvar där alls, lite i ena ögat bara men annars ser jag så bra ut så. Sen vägde hon mig och jag vägde fortfarande bara 3.3 kg och det tyckte hon ju var lite lite. Och hon hade gärna sett att jag gått upp lite i vikt. Men så länge jag inte gick ner var det ju bra iallafall. Men det blev visst prat om att prova lite annat foder också ifall det var så att jag inte tyckte om det fodret vi hade nu. Och blötmat tycker jag ju inte om heller, inte det som jag har fått provat iallafall.
Men jag skulle få prova nånting nytt lät det som. Undrar vad det blir för nåt då....
Sen kom en annan stickis in och tog bort päls på mitt ben och stack mig i benet och försökte få ut lite blod.
Och hon fick väl ut lite grann tillslut.

Matte pratade också om det där blodet som hon hittade på golvet nedanför sin säng och dom små bloddropparna. Men stickisen hittade liksom ingen förklaring till det heller.
Det fanns ju inget blod i lådan och inte i kräkan heller. Och inga sår nånstans på nån av oss som kunde ha blodat. Och ingen av oss har mått dåligt heller utan vi busar och leker eller latar oss som vanligt.
Sen fick jag åka hem och äta mat!!!! Och som jag hade längtat efter det alltså! Det var så gott så.
Nån gång idag kommer stickisen att ringa och tala om hur njurvärdet såg ut. Matte väntar med spänning.
Och nu ska jag kräva frukost av matte för jag vll ha mera mat.


- Morris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar