fredag 21 juni 2013

Miss-sommar.

Idag var det visst något som kallades för Miss-sommar och tvåbeningarna här i huset hade plötsligt massor att göra. Vi förstog attt det var något speciellt den här dagen för vi fick en skvätt grädde till frukosten och det brukar vi inte få annars. Det är bara när någon av oss fyller år eller på julafton och nyårsafton som vi brukar få nåt lite extra. Tonfisk eller nåt sånt.
Och på eftermiddagen såg vi hur husse hämtade ett stort träd med massor av löv på. Sen tog han bort löven och sen klättrade runt och satte dit löven igen. (??) Dom är bra konstiga dom här tvåbeningarna.....
Men det blev väldigt fint när det var klart.

Husse sätter tillbaka löven på trädet.
Miss-sommarstång

Dom kallade det för en Miss-sommarstång så jag antog att vi missar skulle få klättra runt i den där och leka med alla roliga snören och mumsa på alla goda blommor och blad.  Men det fick vi inte. Sen satte dom blommor på huvet också. Och inte bara på sig själva heller utan även runt halsen på skällisen Iza och på huvet på grannkatterna Pelle och Petter. Sommarfint sa dom. Fast Pelle var mest sur för han tycker inte om Iza.

Iza är sommarfin


Det var ingen glad miss-sommar här inte tyckte Pelle och fräste åt Iza

Petter
Maja skyndade sig att gå och gömma sig, ifall dom skulle få för sig att försöka sätta blommor på hennes huvud. Själv gick jag och la mig och sov i godan ro medan dom stökade runt.
Och nu på kvällskvisten gick jag och satte mig och tittade ut på regnet en stund.

Morris tittar ut på ett stilla kvällsregn. 

Glad miss-sommar önskar vi er alla!


-Morris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar